Szolgáltatásaink

Céges szakmai rendezvények

konferencia étkezés meeting bekészítések partner találkozók nemzetközi események protokoll rendezvények sajtótájékoztató

konferencia-étkezés

Konferencia étkezés

A megfelelő ételek kiválasztása nagymértékben hozzájárul minden esemény sikeréhez és a résztvevők elégedettségéhez. Konferencia catering szolgáltatásunk során mindenre gondolunk és számos különböző opciót kínálunk. Mindig elegendő mennyiségű ételt szállítunk és figyelembe vesszük a különleges igényeket is. 

meeting bekészítések

Meeting bekészítések

A megbeszélések és tárgyalások fizikailag és érzelmileg is megterhelők lehetnek, ezért megfelelő ételre van szükség a vendégek és a tárgyaló felek elégedettségéhez. Office catering szolgáltatásunk keretében irodai megbeszéléshez, tréninghez vagy workshophoz frissítő, tápláló és ízletes fogások biztosítunk. Minőségi ételeleink energiával töltenek fel, ezzel is elősegítve a meetingek sikerességét.

Partner találkozók

Partner találkozók

A partneri találkozókon tökéletes lehetőségünk nyílik elmélyíteni az üzleti kapcsolatokat. A finom, minőségi meleg ételek vagy akár elegáns finger food falatok jó benyomást tesznek bármelyik partner találkozókon, legyen szó akár állófogadásról, akár bármilyen megbeszélésről.

Nemzetközi események

Nemzetközi események

A menük összeállításához értő, protokoll tapasztalattal is rendelkező kollégáink készségesen segítenek a catering megszervezésében. Nagy hangsúlyt fektetünk a különböző nációjú vendégek vallási és kulturális hagyományaira és szem előtt tartjuk az ezekhez kötődő eltérő fogyasztási szokásokat.

Protokoll rendezvények

Protokoll rendezvények

Külföldi vagy belföldi magas tisztségű vendégek esetén kiemelt hangsúlyt kap a catering kínálat összeállítása. Catering szolgáltatásunk környezetbarát és minőségi szempontok figyelembevételével segít a menü kiválasztásában és összeállításában, és minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk a kínáló asztalokon az ételek, italok tálalására és megjelenítésére is.

Sajtótájékoztató

Sajtótájékoztató

A minőségi catering szolgáltatás alapvető követelmény, amely professzionális megjelenést biztosít bármilyen eseménynek. Sajtótájékoztatókon is rugalmasan alkalmazkodunk a különböző étkezési igényekhez, beleértve a vegetáriánus és gluténmentes opciókat is. Minden részletre odafigyelünk, így megrendelőnk biztos lehet benne, hogy sajtótájékoztatója gördülékenyen zajlik majd.

MINŐSÉGI CATERING SZOLGÁLTATÁSÉRT ÍRJON NEKÜNK

Ajánlatkérés

A profi és problémamentes catering lebonyolításáért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adja meg a rendezvény főbb adatait és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Email
YYYY dot MM dot DD