Szolgáltatásaink

Céges ünnepi rendezvények

karácsonyi party • céges születésnap bokrétaünnep kiállítás megnyitó állófogadás finger food

Ünnepi étkezés

Karácsonyi party

A karácsony az év egyik legizgalmasabb és legvarázslatosabb időszaka, amely remek lehetőséget nyújt arra, hogy az alkalmazottak kötetlenül kapcsolódhassanak egymáshoz, és ahol a vezetőség megköszönheti az alkalmazottak egész éves munkáját. Akár karácsonyi partit, akár céges karácsonyi ebédet, akár ünnepi irodai partit tervez, céges catering szolgáltatásunk során mindent megteszünk, hogy megrendelőinknek és munkatársaiknak a finom ételek és italok mellett ne kelljen másra figyelnie, mint a jó társaságra.

Céges születésnap

Örömmel segítünk megszervezni céges születésnapi bulikat, ahol finomabbnál finomabb ételeket és italokat biztosítunk. Akár állófogadást, akár ültetett vacsorát tervez, mi gondoskodunk mindenről, ami egy céges születésnapi catering szolgáltatásához szükséges, hogy olyan emlékezetes eseményt varázsoljunk, amely erősíti a dolgozók cég iránti lojalitását.

Bokrétaünnep

Az építkezések és új épületek felavatása alkalmából rendezett ünnepség fontos esemény, amely lehetőséget ad az építkezésben résztvevőknek arra, hogy megünnepeljék a sikeres építkezést, és együtt köszöntsék az új épületet. A vendéglátásban szerzett tapasztalatainkkal és minőségi catering szolgáltatásunkkal örömmel biztosítjuk az eseményhez szükséges vendéglátást.

Kiállítás megnyitó

Egy kiállítás szakmai előkészítése és aztán a megnyitó ünnepség maga rendkívül idő-és munkaigényes feladat. Ilyen helyzetben hasznos, ha valaki leveszi vállunkról a terhet és gondoskodik az étkeztetésről, mert a tökéletes catering szolgáltatás nem csak evés-ivásról szól: a kikapcsolódás és az emberek összekapcsolódásának terepe is.

 

.

Állófogadás

Az állófogadás jellege tökéletes lehetőséget ad arra, hogy az emberek könnyedén kapcsolódhassanak egymáshoz, miközben az ételeket és italokat fogyasztják. Professzionális céges catering szolgáltatásunkkal bármilyen állófogadás menüjét biztosítja minőségi alapanyagok felhasználásával. Munkánk során minden részletre odafigyelünk. Nálunk az unalmas és megszokott egyszerűen nem létezik.

Finger food

Szenvedélyünk az ételek és a vendéglátás, ezért, ha olyan eseményt szervezne, amelyhez finger food falatokra van szükség, akkor nem kell tovább keresnie. Magas minőségű kínálatunkból úgy állítjuk össze megrendelését, hogy az minden vendégnek elnyerje a tetszését, és szükség esetén a különböző étkezési igényeket is kielégítjük.

MINŐSÉGI CATERING SZOLGÁLTATÁSÉRT ÍRJON NEKÜNK

Ajánlatkérés

A profi és problémamentes catering lebonyolításáért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adja meg a rendezvény főbb adatait és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Email
YYYY dot MM dot DD