Szolgáltatásaink

Családi események

esküvő • halotti tor születésnap eljegyzési party keresztelő kerti party

Esküvő

Az ételek kétségtelenül az egyik legfontosabb elemei minden esküvőnek. Tudásunkkal és tapasztalatainkkal fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy a legjobb vendéglátást biztosítsuk az ifjú pár számára. Bármi legyen is az elképzelés, esküvői catering szolgáltatásunkkal biztosítjuk a minőségi ételek és italok kiszolgálását személyzettel, terítékkel, bútorokkal, hogy a Nagy Nap olyan legyen, amilyennek megálmodták.

Halotti tor

Tudjuk, hogy a halál nagyon nehéz érzelmi időszak, ezért catering szolgáltatásunk során mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vendégek ellátása a lehető legkevésbé legyen megterhelő a vendéglátók számára. A halotti tornak fontos szerepe van a gyászoló család és a barátok életében, és egy lehetőség arra, hogy az emberek megemlékezzenek az elhunytról, és együtt legyenek a gyász folyamatában.

Születésnap

Többéves tapasztalattal a hátunk mögött tele vagyunk olyan kreatív ötletekkel, amelyek segítségével bármilyen családi vagy baráti születésnapi parti szórakoztató és emlékezetes élmény lesz az ünnepelt és vendégei számára. Professzionális csapatunk készen áll, hogy innovatív és személyre szabott összeállításokkal valóra váltsák elképzeléseiket.

Eljegyzési party

Egy eljegyzési parti nagyszerű módja annak, hogy összehozza a családokat és megismerjék egymást a nagy nap előtt.  Akár ültetett étkezést vagy állófogadást tervez, akár hideg vagy meleg ételeket, örömmel leszünk partnerei, és biztosítjuk a szükséges kínálatot italokkal, ízletes ételekkel a szakszerű vendéglátással gondoskodunk az esemény megünnepléséről.

Keresztelő

Egy kisbaba érkezése minden család számára ünnepi pillanat, és megértjük ennek a különleges napnak a fontosságát. Célunk, hogy felülmúljuk elvárásaikat, és felejthetetlen élményt teremtsünk Önnek és vendégeinek. Professzionális catering csapatunk örömmel áll rendelkezésre, hogy Önöknek csak élvezni kelljen életük egyik legszebb pillanatát. Kiváló szakértelmünkkel és ízléssel személyre szabott szolgáltatásokkal és minőségi menüvel állunk rendelkezésére, hogy pontosan azt kapják, amit szeretnének.

Kerti party

A leghangulatosabb bulik a nyári kerti partik! Ha szabadtéri partit rendez, érdemes egy tapasztalt vendéglátó csapattal dolgozni, hogy a különleges nap zökkenőmentesen teljen. Catering és rendezvény szolgáltatásunkkal egy pillanat alatt éttermi élményt varázsolunk otthonába vagy kertjébe, hogy ízletes vacsorával és finom italokat kortyolgatva élvezhesse vendégei körében a gondtalan estét.

MINŐSÉGI CATERING SZOLGÁLTATÁSÉRT ÍRJON NEKÜNK

Ajánlatkérés

A profi és problémamentes catering lebonyolításáért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adja meg a rendezvény főbb adatait és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Email
YYYY dot MM dot DD