Szolgáltatásaink

Office catering

catering kitelepülés irodaházakba• ételkiszállítás irodáknak nagyobb mennyiségben szendvicsebéd büfé étkezés

Catering kitelepülés irodaházakba

Tisztában vagyunk vele, milyen nagy hatással vannak a boldog alkalmazottak a munkakörnyezetre. Finom ételeinkkel és professzionális catering szolgáltatásainkkal bármilyen reggeli-, ebéd- vagy vacsoralehetőséget biztosítunk irodájának, üzleti rendezvényéhez.

Ételkiszállítás irodáknak nagyobb mennyiségben

Irodai étkeztetési szolgáltatásaink tökéletesen alkalmasak bármilyen kisebb vagy nagyobb munkahelyi vagy irodai étkezések lebonyolítására. Legyen szó bármilyen étkezésről menüelemeink széles választékát kínáljuk, amelyek megfelelnek a különféle táplálkozási igényeknek és preferenciáknak.

Szendvicsebéd

Hiszünk abban, hogy egy szendvics is lehet kulináris élmény. A kínálatunkban található szendvicsek egyedülálló minőséget képviselnek, a vendégek ízlésük, egyedi elvárásaik és diétájuk szerint választhatnak különleges és sokszínű opcióink közül. Szendvicsebéd catering szolgáltatásunk igénybevételével költséghatékonyan egészséges és páratlanul finom ételeket kínálhat az irodában és bármilyen eseményen.

Büfé étkezés

Akár állófogadásról vagy ültetett étkezésről, akár ebédről vagy vacsoráról, ünnepélyes alkalomról vagy funkcionális vendéglátásról legyen szó catering szolgáltatásunk során professzionális minőségben biztosítjuk megrendelőink számára büfé étkezések széles választékát. Rugalmas lehetőségekkel teljes körű szolgáltatást nyújtunk bármilyen különleges igény esetén. Rendezvénykoordinátoraink segítenek megtalálni az elképzeléseihez legjobban illeszkedő megoldásokat.

MINŐSÉGI CATERING SZOLGÁLTATÁSÉRT ÍRJON NEKÜNK

Ajánlatkérés

A profi és problémamentes catering lebonyolításáért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adja meg a rendezvény főbb adatait és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Email
YYYY dot MM dot DD